Szállítási információk

Fizetési módok

A kívánt fizetési módot Ön a megrendelés leadásakor adhatja meg, mely lehet készpénzes fizetés vagy átutalás.

Készpénzes fizetés: kizárólag személyes átvétel esetén (a vasuTTmodell Kft. székhelyén, csomag átvételi pontunkon vagy egy előre egyeztetett budapesti helyen és időben), vagy futárszolgálattal történő utánvétes kézbesítés esetén választható!

Banki befizetés, átutalás: a vasuTTmodell Kft. bankszámlájára történő befizetés, vagy banki átutalás.

A vasuTTmodell Kft. fenntartja a jogot, hogy a készleten nem lévő és/vagy előrendelhető termékek esetén az EUR/HUF árfolyamváltozást és a gyártói árváltozást az árakban érvényesítse.

Szállítási feltételek

Az átvétel lehetséges módjai:

Személyes átvétel: Előre egyeztetett időben a vasuTTmodell Kft. székhelyén, csomag átvételi pontunkon vagy egy előre egyeztetett budapesti helyen, melyet a Vásárló a megrendelés leadásakor jelezhet.

Kézbesítés futárszolgálattal: A házhozszállítást partnerünk, a Stores On Cloud, valamint a Sprinter végzi. Futárnak történő csomag átadás heti egy alkalommal történik, így a termék kifizetése (utalás) és a csomag kézbesítése között legrosszabb esetben akár 10 nap is eltelhet.
A futárral történő csomagküldés díjai (csak Magyarország területén belül érvényes díjak, külföldi csomagküldés esetén egyedi ajánlatot adunk):

  • 5 kilogrammig: 1050Ft
  • 10 kilogrammig: 1200Ft
  • 20 kilogrammig: 1400Ft
A futárnak történő csomagátadásról e-mail értesítést küldünk.

Utánvétes kézbesítés futárszolgálattal: A vételárat és a szállítási költséget a futárnak kell készpénzben megfizetni. A házhozszállítást partnerünk, a Stores On Cloud, valamint a TOF végzi. Futárnak történő csomag átadás heti egy alkalommal történik, így a termék kifizetése (utalás) és a csomag kézbesítése között akár 10 nap is eltelhet.
A futárral történő utánvétes csomagküldés díjai (csak Magyarország területén belül érvényes díjak, külföldi csomagküldés esetén egyedi ajánlatot adunk):
  • 5 kilogrammig: 1400Ft
  • 10 kilogrammig: 1700Ft
  • 20 kilogrammig: 2000Ft
A futárnak történő csomagátadásról e-mail értesítést küldünk.

Postai kézbesítés: A megrendelt árukat a Magyar Posta szállítja házhoz. A megrendelt áruk postára adásának időpontjai: minden hétfő és szerda. (Egyes esetekben azonban a hét egyéb napjain is történhet postázás.) A postára adásról minden esetben e-mailben értesítjük a vásárlókat.
A postázás díjai (csak Magyarország területén belül érvényes díjak, külföldi csomagküldés esetén egyedi ajánlatot adunk):
  • Standard postacsomag: 1490Ft
  • Nem standard postacsomag: 2000Ft
Elsőbbségi feladást csak a vevő kérésre végzünk, ennek igényét megrendelés leadásakor kérjük jelezni.
A postára adásról minden esetben e-mail értesítést küldünk.

Tovább
Kategóriák
Gyorskereső
 
Adjon meg legalább egy kulcsszót.
Részletes keresés
0 tétel
Tillig-TT-Club
TILLIG-TT-Club partner