Szállítási információk

Fizetési módok

A kívánt fizetési módot Ön a megrendelés leadásakor adhatja meg, mely lehet készpénzes fizetés vagy átutalás.

Készpénzes fizetés: kizárólag személyes átvétel esetén (a vasuTTmodell Kft. székhelyén vagy csomag átvételi pontunkon), vagy futárszolgálattal történő utánvétes kézbesítés esetén választható!

Banki befizetés, átutalás: a vasuTTmodell Kft. bankszámlájára történő befizetés, vagy banki átutalás.

A vasuTTmodell Kft. fenntartja a jogot, hogy a készleten nem lévő és/vagy előrendelhető termékek esetén az EUR/HUF árfolyamváltozást és a gyártói árváltozást az árakban érvényesítse.

Szállítási feltételek

Az átvétel lehetséges módjai:

Személyes átvétel: Előre egyeztetett időben a vasuTTmodell Kft. székhelyén (1162 Budapest, Hársfa u. 67.) vagy csomag átvételi pontunkon (1214 Budapest, Szabadság utca 19-21.).

Kézbesítés futárszolgálattal: A házhozszállítást partnerünk, a Stores On Cloud, valamint a Sprinter végzi.
A futárral történő csomagküldés díjai (csak Magyarország területén belül érvényes díjak, külföldi csomagküldés esetén egyedi ajánlatot adunk):

  • 5 kilogrammig: 1650Ft
  • 10 kilogrammig: 1850Ft
  • 20 kilogrammig: 1990Ft
A futárnak történő csomagátadásról e-mail értesítést küldünk.

Utánvétes kézbesítés futárszolgálattal: A vételárat és a szállítási költséget a futárnak kell készpénzben megfizetni. A házhozszállítást partnerünk, a Stores On Cloud, valamint a Sprinter végzi.
A futárral történő utánvétes csomagküldés díjai (csak Magyarország területén belül érvényes díjak, külföldi csomagküldés esetén egyedi ajánlatot adunk):
  • 5 kilogrammig: 1850Ft
  • 10 kilogrammig: 2150Ft
  • 20 kilogrammig: 2250Ft
A futárnak történő csomagátadásról e-mail értesítést küldünk.

Postai kézbesítés: A megrendelt árukat a Magyar Posta szállítja házhoz. A megrendelt áruk postára adásának időpontjai általában: minden hétfő és szerda. (Egyes esetekben azonban a hét egyéb napjain is történhet postázás.) A postára adásról minden esetben e-mailben értesítjük a vásárlókat.
A postázás díjai (csak Magyarország területén belül érvényes díjak, külföldi csomagküldés esetén egyedi ajánlatot adunk):
  • Standard postacsomag, 2kg-ig: 1790Ft
  • Standard postacsomag 2kg felett: 2220Ft
Magyar posta csomag automatába is postázunk, ennek díja jelenleg 995Ft. Ilyen igényét (az automata pontos megjelölésével) a megrendelés leadásakor a megjegyzés mezőben kérjük jelezni. Ebben az esetben utalás előtt mindenképp várja meg a visszaigazolásunkat, a pontos végösszeggel.

Kézbesítés Pick Pack Pontra: A vételár és szállítási díj átutalása után a csomagot partnerünk a rendelés során megadott Pick Pack Pontra kézbesíti. Bővebb információ: PPP honlap
Pick Pack Pontra történő csomagküldés díjai (csak Magyarország területén belül érvényes díjak):
  • 5 kilogrammig: 950Ft
  • 10 kilogrammig: 1780Ft
A futárnak történő csomagátadásról e-mail értesítést küldünk.

Tovább
Gyorskereső
 
Adjon meg legalább egy kulcsszót.
Részletes keresés
0 tétel
Tillig-TT-Club
TILLIG-TT-Club partner