TILLIG-TT-Club

A vasuTTmodell Kft. 2012-től hivatalos TILLIG-TT-Club Partner. Ez azt jelenti, hogy a Tillig gyár által életre keltett és működtetett TT-Club szolgáltatásai cégünkön keresztül is igénybe vehetők.
A TILLIG-TT-Club tagság díjköteles és egy naptári évre szól (januártól decemberig), ezért érdemes év elején belépni, de a teljes éves tagdíj megfizetésével az év bármely napján regisztrálhatnak az érdeklődők.
A klubtagok a regisztráció során tagsági számot kapnak, mely a tagsági igazolványon is feltüntetésre kerül (a következő éves megújításnál ez változatlan marad, a hosszabbításhoz csak az esedékes tagdíj megfizetésére van szükség).

A cégünknél befizetett éves tagdíj mértéke 2024. évre: 22.500 Ft.
17 éves kor alatt junior tagságra van lehetőség, ennek díja: 15.600 Ft. A junior tagság a klubtag 17. életévét betöltve automatikusan normál tagságra változik.

A tagok az alábbi plusz szolgáltatásokhoz jutnak:

  • Évente egy ajándék Club modell (junior tagság esetén egy start modell). A 2024-ben kiadásra kerülő klub grátisz modell egy 2 tengelyes tartálykocsi (SNCB, Ep.II.) lesz. Megjelenésére a harmadik negyedévben számíthatnak a klubtagok (junior tagok a gyomirtó szerelvénybe passzoló személyvagont kapnak ajándékba).
  • Számos, csak a klubtagok által megvásárolható modell jelenik meg évről-évre. Ezek normál kereskedelmi forgalomban nem kaphatók. A klubmodellek között minden évben van mozdony (akár építőkészlet verzióban is elérhető), tehervagon vagy vagon szett speciális rakománnyal, illetve sorozatmodell speciális kivitelű változata (pl. speciális festés, eltérő pályaszám). Az újonnan belépő tagok a készlet erejéig vásárolhatnak a korábban megjelent Tillig Club modellek közül is! A klubmodellek megrendelhetőek webshopunkban, ide kattintva megjelennek az aktuálisan elérhető modellek.
  • A tagok évente négyszer megkapják a Club-Aktuell magazint (német nyelven, de sok képpel) melyből többek között az előkészítés alatt álló modellek állapotát, az eredetijük történetét, a gyár terveit ismerhetik meg.
  • Ingyenesen jár az éves Tillig TT nagykatalógus és a klubtagoknak biztosan jut az ingyenes újdonságlapokból (éves újdonság 1. negyedévben, őszi újdonság a 3. negyedévben).
  • Ingyenes belépő a Tillig Werkmuseum-ba és az éves klubtalálkozóra Sebnitzben. A klubtalálkozón többek között „workshop” keretében lehet összeállítani az építőkészlet mozdonyt, a gyár dolgozójának segítségével.
  • Rendszeres időközönként (optimális esetben havonta) eljut a tagokhoz a Tillig rövid hírlevele, melyben a gyár háza tájáról olvashatnak információkat.
  • Kedvezményesen (jelenleg ez 10%) vásárolhatnak a tagok a gyárból alkatrészeket (ezt az opciót nem javasoljuk igénybe venni, mert a kedvezmény mértéke nem pótolja a deviza átutalás és a postázás költségét, a gyakorlatban a Tillig alkatrészek olcsóbban rendelhetők meg a vasuTTmodell Kft.-től).
  • Club hotline – a gyári ügyfélszolgálat keddenként 15 – 18 órák között várja a klubtagok kérdéseit telefonon (németül, esetleg angolul).

Aki a TILLIG-TT-Club tagja szeretne lenni, az cégünknél tudja befizetni a tagdíjat, az esetlegesen megrendelt klubmodellek árát, illetve tőlünk veheti át a gyártól kapott összes klubtermékeket (katalógusok, magazinok, modellek).
A fizetés minden esetben magyar Forintban történik, az árat a mindenkori EUR/HUF árfolyam és a modellek esetében az ÁFA-tartalomból eredő különbözet befolyásolja. A fizetés történhet készpénzzel és banki átutalással is.
Amennyiben bármilyen kérdése van a TILLIG-TT-Club-al kapcsolatban, vagy szeretne tag lenni, tagságot hosszabbítani, vagy klubmodellt rendelni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@vasuttmodell.hu e-mail címen.

Tovább
Kategóriák
Gyorskereső
 
Adjon meg legalább egy kulcsszót.
Részletes keresés
0 tétel
Tillig-TT-Club
TILLIG-TT-Club partner
TT-Kurier
TT-Kurier előfizetés
Alkatrész beszerzés
Alkatrész beszerzés